2012-11-21 13:33:01

Natjecanje u cross-u

 

 

 

 

 

 

 

Na ovogodišnjem Županijskom prvenstvu u cross-u, koje je održano na Lapadskom stadionu u Dubrovniku, nastupio je rekordni broj školskih športskih klubova osnovnih škola – u muškoj konkurenciji 18 a ženskoj 13.
Došli su klubovi iz: Blata, Dubrovnika, Kule Norinske, Kune, Lastova, Metkovića, Mokošice, Opuzena, Otrič-Dubrave, Ploča, Slanog, Smokvice, Staševice, Stona, Trpnja, Vele Luke i Žrnova.

Prvo mjesto u ženskoj konkurenciji osvojila je škola „Don Mihovila Pavlinovića“ iz Metkovića sa 140 bodova, drugo „Vela Luka“ (127 bodova), a treće „Blato“ (115 bodova).

 Za našu su školu trčali: Lara Barčot, Tina Sokač, Ivana Jurković i Diana Družić.

Prvo mjesto u pojedinačnom plasmanu zauzela je naša Lara Barčot s rezultatom 3.36,05. Iza nje kroz cilj su prošle Karla Korda i Iva Parmać iz Metkovića.

U muškoj konkurenciji najbolji su također bili učenici iz Metkovića sa 192 boda. Drugo je mjesto zauzeo naš „Val“ sa 183 boda, a treće „Kula Norinska“ sa 170 bodova.

Za „Val“ su trčali: Leon Surjan, Ivan Zlojić, Stipe Trojanović i Marko Andreis.

Filip Popović iz Metkovića zauzeo je prvo mjesto u pojedinačnom plasmanu, dok je drugo i treće pripalo našim učenicima – Leonu Surjanu i Stipi Trojanoviću.

Pobjedničke ekipe iz Metkovića predstavljati će našu županiju na poluzavršnom natjecanju u Zadru.   

 


 


Osnovna škola "Vela Luka"