2021-10-29 11:26:35

Obavijesti za tjedan 1.11.-5.11.

1. U ponedjeljak, 1. studenog je državni praznik, blagdan Svih Svetih. To je dan kada se slave ljudi, koji su proglašeni svetima kao i oni koji nisu proglašeni svetima a za života su činili dobro drugima. Spomen mučennika je zajednički različitim crkvama, a počeo se slaviti još u 4. stoljeću.

2. Jesenski odmor učenika počinje 2. studenog i traje do 3. studenog, što znači da nastava počinje u četvrtak, 5. studenog.

3. S obzirom na epidemiološku situaciju u državi, odlučeno je da će se u četvrtak 4. studenog i u petak, 5. studenog nastava održavati na daljinu. Kao i do sada, mi ćemo nastavu na daljinu raditi preko MS Teamsa. Nastava će se odvijati u realnom vremenu, uglavnom putem videokonferencija, ali će vam biti priložene i videolekcije i zadaci. Nastavu pratite prema rasporedu i tako se uključite u predmetne kanale. Sat traje 45 min, zatim je 5 min odmora i zatim se uključujete na slijedeći sat. U slučaju tehničkih poteškoća, obavijestite svog razrednika ili predmetnog učitelja.

Koristimo ovu priliku da vas podsjetimo na pravila ponašanja na nastavi bez obzira je li nastava u školi ili na daljinu. Za vrijeme videopoziva držite uključene kamere i isključen mikrofon dok vas učitelj ne prozove. Napominjemo da je svaki oblik virutalnog nasilja strogo zabranjen.

Želimo vam ugodan jesenski odmor i čuvajte sebe i svoje obitelji!


Osnovna škola "Vela Luka"