2019-09-11 00:13:06

Glazbena škola: Slobodna mjesta u jesenskom roku

           Dana 12. rujna (četvrtak) u učionici br.12 s početkom u 18 sati održat će se prijemni ispit za nove kandidate. Prijemnom ispitu mogu pristupiti učenici 2. i 3. razreda Osnovne škole u šk.god. 2019/2020.

            Prijemni ispit sastoji se od slušnog i ritamskog dijela, a kandidati NE trebaju imati raniju glazbenu naobrazbu. U slušnom dijelu učenik ponavlja neutralnim slogom tonove odsvirane na klaviru te pjeva jednu pjesmicu (poželjno je dječju) po vlastitom izboru koju mora pripremiti. U ritamskom dijelu učenik ponavlja ritam kojeg nastavnik izvodi pljeskanjem dlana o dlan.

            Učenici na prijemnom ispitu trebaju navesti instrument koji žele svirati, a ponuđeni instrumenti i broj slobodnih mjesta je slijedeći:

  • Violina – 3 učenika
  • Truba – 2 učenika

            Rezultati prijemnog ispita bit će oglašeni sutradan na oglasnoj ploči pored učionice br.12 te će roditelji o rezultatu biti obaviješteni telefonskim putem. Učenici koji uspješno polože ispit ostvaruju pravo upisa u 1. razred Osnovne glazbene škole u školskoj godini 2019/2020.

            Upisi u 1. razred Osnovne glazbene škole održat će se u petak, 13. rujna od 12:30 – 13 sati u učionici br.12. Upisu mora prisustvovati roditelj koji će popuniti upisnicu s osobnim i djetetovim podacima (pripremiti OIB).

 

Želimo puno sreće svim kandidatima !!!


Osnovna škola "Vela Luka"